O liczbie 930 (dziewięćset trzydzieści)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 930
  • Zapis rzymski: CMXXX
  • Zapis słowny: dziewięćset trzydzieści
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Dziewięćset trzydzieści ramek.
  • Dziewięćset trzydzieści słonecznych szkodników.
  • Kupiłem kalkulator za dziewięćset trzydzieści złotych.
  • Dziewięćset trzydzieści osób jadłoby tylko marchewkę.
Cyfra 930 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 30.496
  • Potęga2: 864900
  • Potęga3: 804357000