O liczbie 2203 (dwa tysiące dwieście trzy)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 2 203
  • Zapis rzymski: MMCCIII
  • Zapis słowny: dwa tysiące dwieście trzy
  • Liczba pierwsza: tak
Przykłady zdań
  • Dwa tysiące dwieście trzy szkodników.
  • Dwa tysiące dwieście trzy słonecznych MP3.
  • Kupię podstawkę za dwa tysiące dwieście trzy złote.
  • Dwa tysiące dwieście trzy kolegów nie przyszło do pracy.
Cyfra 2203 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 46.936
  • Potęga2: 4853209
  • Potęga3: 10691619427