O liczbie 1102 (tysiąc sto dwa)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 1 102
  • Zapis rzymski: MCII
  • Zapis słowny: tysiąc sto dwa
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Tysiąc sto dwa kontaktów.