O liczbie 13025 (trzynaście tysięcy dwadzieścia pięć)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 13 025
  • Zapis rzymski: (M)13XXV
  • Zapis słowny: trzynaście tysięcy dwadzieścia pięć
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Trzynaście tysięcy dwadzieścia pięć wiśni.
  • Trzynaście tysięcy dwadzieścia pięć szarawych mydeł.
  • Sprzedaję szklankę za trzynaście tysięcy dwadzieścia pięć złotych.
  • Trzynaście tysięcy dwadzieścia pięć osób zapewne nie lub chodzić na rower.
Cyfra 13025 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 114.127
  • Potęga2: 169650625
  • Potęga3: 2209699390625