O liczbie 13022 (trzynaście tysięcy dwadzieścia dwa)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 13 022
  • Zapis rzymski: (M)13XXII
  • Zapis słowny: trzynaście tysięcy dwadzieścia dwa
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Trzynaście tysięcy dwadzieścia dwa szkodników.
  • Trzynaście tysięcy dwadzieścia dwa plastikowych chlebów.
  • Sprzedałem szafę za trzynaście tysięcy dwadzieścia dwa złote.
  • Trzynaście tysięcy dwadzieścia dwa osób z naszej szkoły chce iść do domu.
Cyfra 13022 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 114.114
  • Potęga2: 169572484
  • Potęga3: 2208172886648