O liczbie 13021 (trzynaście tysięcy dwadzieścia jeden)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 13 021
  • Zapis rzymski: (M)13XXI
  • Zapis słowny: trzynaście tysięcy dwadzieścia jeden
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Trzynaście tysięcy dwadzieścia jeden MP3.
  • Trzynaście tysięcy dwadzieścia jeden plastikowych Ipadów.
  • Sprzedam telewizor za trzynaście tysięcy dwadzieścia jeden złotych.
  • Trzynaście tysięcy dwadzieścia jeden osób z naszej szkoły nie lubi wiśni.
Cyfra 13021 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 114.11
  • Potęga2: 169546441
  • Potęga3: 2207664208261