O liczbie 102 (sto dwa)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 102
  • Zapis rzymski: CII
  • Zapis słowny: sto dwa
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Sto dwa głośników.
  • Sto dwa fioletowych wiśni.
  • Sprzedam Ipod za sto dwa złote.
  • Sto dwa przyjaciół nie kupiło biletu.
Cyfra 102 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 10.1
  • Potęga2: 10404
  • Potęga3: 1061208