O liczbie 184 (sto osiemdziesiąt cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 184
  • Zapis rzymski: CLXXXIV
  • Zapis słowny: sto osiemdziesiąt cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Sto osiemdziesiąt cztery mydła.
  • Sto osiemdziesiąt cztery turkusowe truskawki.
  • Sprzedałem krzesło za sto osiemdziesiąt cztery złote.
  • Sto osiemdziesiąt cztery koleżanek z naszej szkoły pochodzi ze wsi.
Cyfra 184 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 13.565
  • Potęga2: 33856
  • Potęga3: 6229504