O liczbie 1012 (tysiąc dwanaście)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 1 012
  • Zapis rzymski: MXII
  • Zapis słowny: tysiąc dwanaście
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Tysiąc dwanaście mydeł.
  • Tysiąc dwanaście szarawych okien.
  • Sprzedam Ipad za tysiąc dwanaście złote.
  • Tysiąc dwanaście koleżanek nie kupiło biletu.
Cyfra 1012 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 31.812
  • Potęga2: 1024144
  • Potęga3: 1036433728