O liczbie 1007 (tysiąc siedem)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 1 007
  • Zapis rzymski: MVII
  • Zapis słowny: tysiąc siedem
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Tysiąc siedem Iphonów.