O liczbie 4450 (cztery tysiące czterysta pięćdziesiąt)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 4 450
  • Zapis rzymski: (M)4CDL
  • Zapis słowny: cztery tysiące czterysta pięćdziesiąt
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Cztery tysiące czterysta pięćdziesiąt limetek.
  • Cztery tysiące czterysta pięćdziesiąt wyblakłych kalkulatorów.
  • Kupię torebkę za cztery tysiące czterysta pięćdziesiąt złotych.
  • Cztery tysiące czterysta pięćdziesiąt kolegów zapewne nie przypada chodzić na wagary.
Cyfra 4450 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 66.708
  • Potęga2: 19802500
  • Potęga3: 88121125000