O liczbie 4449 (cztery tysiące czterysta czterdzieści dziewięć)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 4 449
  • Zapis rzymski: (M)4CDXLIX
  • Zapis słowny: cztery tysiące czterysta czterdzieści dziewięć
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Cztery tysiące czterysta czterdzieści dziewięć pomidorów.
  • Cztery tysiące czterysta czterdzieści dziewięć stalowych ramek.
  • Sprzedam płuco za cztery tysiące czterysta czterdzieści dziewięć złotych.
  • Cztery tysiące czterysta czterdzieści dziewięć osób nie kupiło biletu.
Cyfra 4449 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 66.701
  • Potęga2: 19793601
  • Potęga3: 88061730849