O liczbie 4008 (cztery tysiące osiem)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 4 008
  • Zapis rzymski: (M)4VIII
  • Zapis słowny: cztery tysiące osiem
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Cztery tysiące osiem ramek.
  • Cztery tysiące osiem wyblakłych malin.
  • Sprzedałem szklankę za cztery tysiące osiem złotych.
  • Cztery tysiące osiem przyjaciół na pewno uwielbia chodzić na imprezy.
Cyfra 4008 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 63.309
  • Potęga2: 16064064
  • Potęga3: 64384768512