O liczbie 4004 (cztery tysiące cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 4 004
  • Zapis rzymski: (M)4IV
  • Zapis słowny: cztery tysiące cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Cztery tysiące cztery borówki.
  • Cztery tysiące cztery czerwone ramki.
  • Sprzedam ołówek za cztery tysiące cztery złote.
  • Cztery tysiące cztery osób nie kupiło biletu.
Cyfra 4004 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 63.277
  • Potęga2: 16032016
  • Potęga3: 64192192064