O liczbie 4002 (cztery tysiące dwa)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 4 002
  • Zapis rzymski: (M)4II
  • Zapis słowny: cztery tysiące dwa
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Cztery tysiące dwa ramek.
  • Cztery tysiące dwa zielonych myszek.
  • Sprzedałem portfel za cztery tysiące dwa złote.
  • Cztery tysiące dwa przyjaciół zapewne nie przypada chodzić na basen.
Cyfra 4002 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 63.261
  • Potęga2: 16016004
  • Potęga3: 64096048008