O liczbie 30007 (trzydzieści tysięcy siedem)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 30 007
  • Zapis rzymski: (M)30VII
  • Zapis słowny: trzydzieści tysięcy siedem
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Trzydzieści tysięcy siedem punktów.
  • Trzydzieści tysięcy siedem miedzianych ramek.
  • Kupię Iphone za trzydzieści tysięcy siedem złotych.
  • Trzydzieści tysięcy siedem kolegów nie poszło dziś do szkoły.
Cyfra 30007 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 173.225
  • Potęga2: 900420049
  • Potęga3: 27018904410343