O liczbie 42010 (czterdzieści dwa tysiące dziesięć)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 42 010
  • Zapis rzymski: (M)42X
  • Zapis słowny: czterdzieści dwa tysiące dziesięć
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Czterdzieści dwa tysiące dziesięć ramek.
  • Czterdzieści dwa tysiące dziesięć złotych mydeł.
  • Kupię kredę za czterdzieści dwa tysiące dziesięć złotych.
  • Czterdzieści dwa tysiące dziesięć osób z naszej szkoły nie założyło jeszcze rodziny.
Cyfra 42010 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 204.963
  • Potęga2: 1764840100
  • Potęga3: 74140932601000