O liczbie 2625 (dwa tysiące sześćset dwadzieścia pięć)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 2 625
  • Zapis rzymski: MMDCXXV
  • Zapis słowny: dwa tysiące sześćset dwadzieścia pięć
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Dwa tysiące sześćset dwadzieścia pięć przycisków.
  • Dwa tysiące sześćset dwadzieścia pięć kolorowych ramek.
  • Sprzedaję biurko za dwa tysiące sześćset dwadzieścia pięć złotych.
  • Dwa tysiące sześćset dwadzieścia pięć przyjaciół zawsze skusi się owoce.
Cyfra 2625 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 51.235
  • Potęga2: 6890625
  • Potęga3: 18087890625