O liczbie 13393 (trzynaście tysięcy trzysta dziewięćdziesiąt trzy)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 13 393
  • Zapis rzymski: (M)13CCCXCIII
  • Zapis słowny: trzynaście tysięcy trzysta dziewięćdziesiąt trzy
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Trzynaście tysięcy trzysta dziewięćdziesiąt trzy kaktusów.
  • Trzynaście tysięcy trzysta dziewięćdziesiąt trzy ciemnych ciastek.
  • Sprzedaję monitor CRT za trzynaście tysięcy trzysta dziewięćdziesiąt trzy złote.
  • Trzynaście tysięcy trzysta dziewięćdziesiąt trzy koleżanek nie poszło dziś do biura.
Cyfra 13393 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 115.728
  • Potęga2: 179372449
  • Potęga3: 2402335209457