O liczbie 3348 (trzy tysiące trzysta czterdzieści osiem)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 3 348
  • Zapis rzymski: (M)3CCCXLVIII
  • Zapis słowny: trzy tysiące trzysta czterdzieści osiem
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Trzy tysiące trzysta czterdzieści osiem Iphonów.
  • Trzy tysiące trzysta czterdzieści osiem miedzianych ogórków.
  • Kupiłem głośnik za trzy tysiące trzysta czterdzieści osiem złotych.
  • Trzy tysiące trzysta czterdzieści osiem przyjaciół zarobiło ciężko pracując.
Cyfra 3348 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 57.862
  • Potęga2: 11209104
  • Potęga3: 37528080192