O liczbie 1115 (tysiąc sto piętnaście)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 1 115
  • Zapis rzymski: MCXV
  • Zapis słowny: tysiąc sto piętnaście
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Tysiąc sto piętnaście Iphonów.
  • Tysiąc sto piętnaście wyblakłych Ipadów.
  • Sprzedam kredę za tysiąc sto piętnaście złotych.
  • Tysiąc sto piętnaście przyjaciół zawsze skusi się owoce.
Cyfra 1115 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 33.392
  • Potęga2: 1243225
  • Potęga3: 1386195875