O liczbie 8164 (osiem tysięcy sto sześćdziesiąt cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 8 164
  • Zapis rzymski: (M)8CLXIV
  • Zapis słowny: osiem tysięcy sto sześćdziesiąt cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Osiem tysięcy sto sześćdziesiąt cztery bułki.
  • Osiem tysięcy sto sześćdziesiąt cztery złote rzepaki.
  • Sprzedam telefon za osiem tysięcy sto sześćdziesiąt cztery złote.
  • Osiem tysięcy sto sześćdziesiąt cztery koleżanek zapewne nie przypada chodzić na narty.
Cyfra 8164 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 90.355
  • Potęga2: 66650896
  • Potęga3: 544137914944