O liczbie 8109 (osiem tysięcy sto dziewięć)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 8 109
  • Zapis rzymski: (M)8CIX
  • Zapis słowny: osiem tysięcy sto dziewięć
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Osiem tysięcy sto dziewięć głośników.
  • Osiem tysięcy sto dziewięć plastikowych Ipodów.
  • Sprzedałem długopis za osiem tysięcy sto dziewięć złotych.
  • Osiem tysięcy sto dziewięć przyjaciół pójdzie dziś do pracy.
Cyfra 8109 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 90.05
  • Potęga2: 65755881
  • Potęga3: 533214439029