O liczbie 6813 (sześć tysięcy osiemset trzynaście)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 6 813
  • Zapis rzymski: (M)6DCCCXIII
  • Zapis słowny: sześć tysięcy osiemset trzynaście
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Sześć tysięcy osiemset trzynaście kontaktów.
  • Sześć tysięcy osiemset trzynaście czarnych głośników.
  • Kupiłem tablicę za sześć tysięcy osiemset trzynaście złote.
  • Sześć tysięcy osiemset trzynaście osób nie poszło dziś do szkoły.
Cyfra 6813 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 82.541
  • Potęga2: 46416969
  • Potęga3: 316238809797