O liczbie 5164 (pięć tysięcy sto sześćdziesiąt cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 5 164
  • Zapis rzymski: (M)5CLXIV
  • Zapis słowny: pięć tysięcy sto sześćdziesiąt cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Pięć tysięcy sto sześćdziesiąt cztery komputery.
  • Pięć tysięcy sto sześćdziesiąt cztery jasne marchewki.
  • Kupuję szminkę za pięć tysięcy sto sześćdziesiąt cztery złote.
  • Pięć tysięcy sto sześćdziesiąt cztery kolegów z naszej szkoły chce iść na zajęcia.
Cyfra 5164 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 71.861
  • Potęga2: 26666896
  • Potęga3: 137707850944