O liczbie 5136 (pięć tysięcy sto trzydzieści sześć)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 5 136
  • Zapis rzymski: (M)5CXXXVI
  • Zapis słowny: pięć tysięcy sto trzydzieści sześć
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Pięć tysięcy sto trzydzieści sześć głośników.
  • Pięć tysięcy sto trzydzieści sześć czarnych cytryn.
  • Kupuję laptop za pięć tysięcy sto trzydzieści sześć złotych.
  • Pięć tysięcy sto trzydzieści sześć przyjaciół zapewne nie lub chodzić na basen.
Cyfra 5136 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 71.666
  • Potęga2: 26378496
  • Potęga3: 135479955456