O liczbie 5129 (pięć tysięcy sto dwadzieścia dziewięć)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 5 129
  • Zapis rzymski: (M)5CXXIX
  • Zapis słowny: pięć tysięcy sto dwadzieścia dziewięć
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Pięć tysięcy sto dwadzieścia dziewięć Ipodów.
  • Pięć tysięcy sto dwadzieścia dziewięć złotych ciastek.
  • Kupię monitor LCD za pięć tysięcy sto dwadzieścia dziewięć złotych.
  • Pięć tysięcy sto dwadzieścia dziewięć osób z naszej szkoły nie założyło jeszcze rodziny.
Cyfra 5129 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 71.617
  • Potęga2: 26306641
  • Potęga3: 134926761689