O liczbie 4770 (cztery tysiące siedemset siedemdziesiąt)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 4 770
  • Zapis rzymski: (M)4DCCLXX
  • Zapis słowny: cztery tysiące siedemset siedemdziesiąt
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Cztery tysiące siedemset siedemdziesiąt kaktusów.
  • Cztery tysiące siedemset siedemdziesiąt słonecznych kontaktów.
  • Sprzedaję monitor LCD za cztery tysiące siedemset siedemdziesiąt złotych.
  • Cztery tysiące siedemset siedemdziesiąt koleżanek zarobiło w internecie.
Cyfra 4770 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 69.065
  • Potęga2: 22752900
  • Potęga3: 108531333000