O liczbie 4231 (cztery tysiące dwieście trzydzieści jeden)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 4 231
  • Zapis rzymski: (M)4CCXXXI
  • Zapis słowny: cztery tysiące dwieście trzydzieści jeden
  • Liczba pierwsza: tak
Przykłady zdań
  • Cztery tysiące dwieście trzydzieści jeden liści.
  • Cztery tysiące dwieście trzydzieści jeden pomarańczowych kalkulatorów.
  • Sprzedam telewizor za cztery tysiące dwieście trzydzieści jeden złotych.
  • Cztery tysiące dwieście trzydzieści jeden kolegów uwielbia owoce.
Cyfra 4231 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 65.046
  • Potęga2: 17901361
  • Potęga3: 75740658391