O liczbie 4018 (cztery tysiące osiemnaście)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 4 018
  • Zapis rzymski: (M)4XVIII
  • Zapis słowny: cztery tysiące osiemnaście
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Cztery tysiące osiemnaście ramek.
  • Cztery tysiące osiemnaście wyblakłych gier.
  • Kupię Iphone za cztery tysiące osiemnaście złotych.
  • Cztery tysiące osiemnaście koleżanek poszło dziś do pracy.
Cyfra 4018 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 63.388
  • Potęga2: 16144324
  • Potęga3: 64867893832