O liczbie 3402 (trzy tysiące czterysta dwa)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 3 402
  • Zapis rzymski: (M)3CDII
  • Zapis słowny: trzy tysiące czterysta dwa
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Trzy tysiące czterysta dwa Ipodów.
  • Trzy tysiące czterysta dwa czarnych porzeczek.
  • Sprzedaję podstawkę za trzy tysiące czterysta dwa złote.
  • Trzy tysiące czterysta dwa przyjaciół zapomniało przypomnieć sobie zadania.
Cyfra 3402 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 58.327
  • Potęga2: 11573604
  • Potęga3: 39373400808