O liczbie 3080 (trzy tysiące osiemdziesiąt)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 3 080
  • Zapis rzymski: (M)3LXXX
  • Zapis słowny: trzy tysiące osiemdziesiąt
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Trzy tysiące osiemdziesiąt kontaktów.
  • Trzy tysiące osiemdziesiąt granitowych szkodników.
  • Sprzedaję wiadro za trzy tysiące osiemdziesiąt złotych.
  • Trzy tysiące osiemdziesiąt osób na pewno nie lub chodzić na basen.
Cyfra 3080 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 55.498
  • Potęga2: 9486400
  • Potęga3: 29218112000