O liczbie 2604 (dwa tysiące sześćset cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 2 604
  • Zapis rzymski: MMDCIV
  • Zapis słowny: dwa tysiące sześćset cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Dwa tysiące sześćset cztery wiśnie.
  • Dwa tysiące sześćset cztery kolorowe limetki.
  • Kupiłem cienkopis za dwa tysiące sześćset cztery złote.
  • Dwa tysiące sześćset cztery kolegów z naszej szkoły nie założyło jeszcze rodziny.
Cyfra 2604 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 51.029
  • Potęga2: 6780816
  • Potęga3: 17657244864