O liczbie 2330 (dwa tysiące trzysta trzydzieści)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 2 330
  • Zapis rzymski: MMCCCXXX
  • Zapis słowny: dwa tysiące trzysta trzydzieści
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Dwa tysiące trzysta trzydzieści głośników.
  • Dwa tysiące trzysta trzydzieści wyblakłych MP3.
  • Kupiłem zegarek za dwa tysiące trzysta trzydzieści złotych.
  • Dwa tysiące trzysta trzydzieści kolegów z naszej szkoły chce iść do domu.
Cyfra 2330 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 48.27
  • Potęga2: 5428900
  • Potęga3: 12649337000