O liczbie 13474 (trzynaście tysięcy czterysta siedemdziesiąt cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 13 474
  • Zapis rzymski: (M)13CDLXXIV
  • Zapis słowny: trzynaście tysięcy czterysta siedemdziesiąt cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Trzynaście tysięcy czterysta siedemdziesiąt cztery Ipody.
  • Trzynaście tysięcy czterysta siedemdziesiąt cztery szare pomidory.
  • Sprzedaję biurko za trzynaście tysięcy czterysta siedemdziesiąt cztery złote.
  • Trzynaście tysięcy czterysta siedemdziesiąt cztery osób gustuje w warzywa.
Cyfra 13474 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 116.078
  • Potęga2: 181548676
  • Potęga3: 2446186860424