O liczbie 10029 (dziesięć tysięcy dwadzieścia dziewięć)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 10 029
  • Zapis rzymski: (M)10XXIX
  • Zapis słowny: dziesięć tysięcy dwadzieścia dziewięć
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Dziesięć tysięcy dwadzieścia dziewięć Ipodów.
  • Dziesięć tysięcy dwadzieścia dziewięć złotych ramek.
  • Sprzedam parapet za dziesięć tysięcy dwadzieścia dziewięć złotych.
  • Dziesięć tysięcy dwadzieścia dziewięć kolegów pójdzie dziś do pracy.
Cyfra 10029 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 100.145
  • Potęga2: 100580841
  • Potęga3: 1008725254389