O liczbie 9764 (dziewięć tysięcy siedemset sześćdziesiąt cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 9 764
  • Zapis rzymski: (M)9DCCLXIV
  • Zapis słowny: dziewięć tysięcy siedemset sześćdziesiąt cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Dziewięć tysięcy siedemset sześćdziesiąt cztery komputery.
  • Dziewięć tysięcy siedemset sześćdziesiąt cztery żółte chleby.
  • Sprzedałem tablicę za dziewięć tysięcy siedemset sześćdziesiąt cztery złote.
  • Dziewięć tysięcy siedemset sześćdziesiąt cztery koleżanek poszło do szkoły.
Cyfra 9764 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 98.813
  • Potęga2: 95335696
  • Potęga3: 930857735744