O liczbie 9748 (dziewięć tysięcy siedemset czterdzieści osiem)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 9 748
  • Zapis rzymski: (M)9DCCXLVIII
  • Zapis słowny: dziewięć tysięcy siedemset czterdzieści osiem
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Dziewięć tysięcy siedemset czterdzieści osiem Ipodów.
  • Dziewięć tysięcy siedemset czterdzieści osiem miedzianych wiśni.
  • Kupuję książkę za dziewięć tysięcy siedemset czterdzieści osiem złotych.
  • Dziewięć tysięcy siedemset czterdzieści osiem przyjaciół gustuje w truskawki.
Cyfra 9748 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 98.732
  • Potęga2: 95023504
  • Potęga3: 926289116992