O liczbie 9421 (dziewięć tysięcy czterysta dwadzieścia jeden)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 9 421
  • Zapis rzymski: (M)9CDXXI
  • Zapis słowny: dziewięć tysięcy czterysta dwadzieścia jeden
  • Liczba pierwsza: tak
Przykłady zdań
  • Dziewięć tysięcy czterysta dwadzieścia jeden liści.
  • Dziewięć tysięcy czterysta dwadzieścia jeden jasnych MP3.
  • Sprzedałem fotel za dziewięć tysięcy czterysta dwadzieścia jeden złotych.
  • Dziewięć tysięcy czterysta dwadzieścia jeden kolegów nie przyszło dziś do pracy.
Cyfra 9421 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 97.062
  • Potęga2: 88755241
  • Potęga3: 836163125461