O liczbie 9400 (dziewięć tysięcy czterysta)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 9 400
  • Zapis rzymski: (M)9CD
  • Zapis słowny: dziewięć tysięcy czterysta
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Dziewięć tysięcy czterysta porzeczek.
  • Dziewięć tysięcy czterysta plastikowych rzepaków.
  • Kupię monitor za dziewięć tysięcy czterysta złotych.
  • Dziewięć tysięcy czterysta osób zapewne nie lub chodzić na grzyby.
Cyfra 9400 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 96.954
  • Potęga2: 88360000
  • Potęga3: 830584000000