O liczbie 8304 (osiem tysięcy trzysta cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 8 304
  • Zapis rzymski: (M)8CCCIV
  • Zapis słowny: osiem tysięcy trzysta cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Osiem tysięcy trzysta cztery mydła.
  • Osiem tysięcy trzysta cztery piwne pomidory.
  • Kupiłem drzewo za osiem tysięcy trzysta cztery złote.
  • Osiem tysięcy trzysta cztery przyjaciół zapewne uwielbia chodzić na narty.
Cyfra 8304 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 91.126
  • Potęga2: 68956416
  • Potęga3: 572614078464