O liczbie 8264 (osiem tysięcy dwieście sześćdziesiąt cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 8 264
  • Zapis rzymski: (M)8CCLXIV
  • Zapis słowny: osiem tysięcy dwieście sześćdziesiąt cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Osiem tysięcy dwieście sześćdziesiąt cztery punkty.
  • Osiem tysięcy dwieście sześćdziesiąt cztery marmurowe robaki.
  • Sprzedam linijkę za osiem tysięcy dwieście sześćdziesiąt cztery złote.
  • Osiem tysięcy dwieście sześćdziesiąt cztery kolegów zarobiło pracując.
Cyfra 8264 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 90.907
  • Potęga2: 68293696
  • Potęga3: 564379103744