O liczbie 6409 (sześć tysięcy czterysta dziewięć)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 6 409
  • Zapis rzymski: (M)6CDIX
  • Zapis słowny: sześć tysięcy czterysta dziewięć
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Sześć tysięcy czterysta dziewięć gier.
  • Sześć tysięcy czterysta dziewięć turkusowych głośników.
  • Sprzedam długopis za sześć tysięcy czterysta dziewięć złotych.
  • Sześć tysięcy czterysta dziewięć osób zarobiło w internecie.
Cyfra 6409 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 80.056
  • Potęga2: 41075281
  • Potęga3: 263251475929