O liczbie 6010 (sześć tysięcy dziesięć)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 6 010
  • Zapis rzymski: (M)6X
  • Zapis słowny: sześć tysięcy dziesięć
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Sześć tysięcy dziesięć głośników.
  • Sześć tysięcy dziesięć złotych kontaktów.
  • Sprzedaję biurko za sześć tysięcy dziesięć złotych.
  • Sześć tysięcy dziesięć osób zapewne nie przypada chodzić na wagary.
Cyfra 6010 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 77.524
  • Potęga2: 36120100
  • Potęga3: 217081801000