O liczbie 48009 (czterdzieści osiem tysięcy dziewięć)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 48 009
  • Zapis rzymski: (M)48IX
  • Zapis słowny: czterdzieści osiem tysięcy dziewięć
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Czterdzieści osiem tysięcy dziewięć kulek.
  • Czterdzieści osiem tysięcy dziewięć szarych wiśni.
  • Kupuję Iphone za czterdzieści osiem tysięcy dziewięć złotych.
  • Czterdzieści osiem tysięcy dziewięć koleżanek nie pójdzie do pracy.
Cyfra 48009 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 219.11
  • Potęga2: 2304864081
  • Potęga3: 1.1065421966473E+14