O liczbie 4764 (cztery tysiące siedemset sześćdziesiąt cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 4 764
  • Zapis rzymski: (M)4DCCLXIV
  • Zapis słowny: cztery tysiące siedemset sześćdziesiąt cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Cztery tysiące siedemset sześćdziesiąt cztery chleby.
  • Cztery tysiące siedemset sześćdziesiąt cztery fioletowe jabłka.
  • Sprzedam cienkopis za cztery tysiące siedemset sześćdziesiąt cztery złote.
  • Cztery tysiące siedemset sześćdziesiąt cztery osób zarobiło pracując.
Cyfra 4764 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 69.022
  • Potęga2: 22695696
  • Potęga3: 108122295744