O liczbie 47012 (czterdzieści siedem tysięcy dwanaście)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 47 012
  • Zapis rzymski: (M)47XII
  • Zapis słowny: czterdzieści siedem tysięcy dwanaście
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Czterdzieści siedem tysięcy dwanaście kulek.
  • Czterdzieści siedem tysięcy dwanaście miedzianych Ipadów.
  • Sprzedaję radio za czterdzieści siedem tysięcy dwanaście złote.
  • Czterdzieści siedem tysięcy dwanaście przyjaciół na pewno nie lub chodzić na narty.
Cyfra 47012 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 216.823
  • Potęga2: 2210128144
  • Potęga3: 1.0390254430573E+14