O liczbie 41104 (czterdzieści jeden tysięcy sto cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 41 104
  • Zapis rzymski: (M)41CIV
  • Zapis słowny: czterdzieści jeden tysięcy sto cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Czterdzieści jeden tysięcy sto cztery kulki.
  • Czterdzieści jeden tysięcy sto cztery złote marchewki.
  • Sprzedałem Ipod za czterdzieści jeden tysięcy sto cztery złote.
  • Czterdzieści jeden tysięcy sto cztery koleżanek z naszej szkoły chce iść na zajęcia.
Cyfra 41104 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 202.741
  • Potęga2: 1689538816
  • Potęga3: 69446803492864