O liczbie 4064 (cztery tysiące sześćdziesiąt cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 4 064
  • Zapis rzymski: (M)4LXIV
  • Zapis słowny: cztery tysiące sześćdziesiąt cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Cztery tysiące sześćdziesiąt cztery punkty.
  • Cztery tysiące sześćdziesiąt cztery plastikowe mydła.
  • Sprzedaję biurko za cztery tysiące sześćdziesiąt cztery złote.
  • Cztery tysiące sześćdziesiąt cztery przyjaciół zawsze skusi się owoce.
Cyfra 4064 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 63.75
  • Potęga2: 16516096
  • Potęga3: 67121414144