O liczbie 30400 (trzydzieści tysięcy czterysta)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 30 400
  • Zapis rzymski: (M)30CD
  • Zapis słowny: trzydzieści tysięcy czterysta
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Trzydzieści tysięcy czterysta malin.
  • Trzydzieści tysięcy czterysta wyblakłych punktów.
  • Kupuję ołówek za trzydzieści tysięcy czterysta złotych.
  • Trzydzieści tysięcy czterysta kolegów nie pójdzie do biura.
Cyfra 30400 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 174.356
  • Potęga2: 924160000
  • Potęga3: 28094464000000